Vi jobbar för dig och din skogsekonomiMånga skogsägare känner otrygghet över både ekonomi och redovisning. Andra grubblar i sin tur över nästa generation skogsägare eller hur skogen egentligen mår. Frågorna är många och osäkerheten kan vara stor. Därför är Skogsbyrån så viktig – vi jobbar för dig och din skogsekonomi. 

Varumärket Norra Skogsbyrån®​ är en viktig pelare i det framtida Norra Skogsägarna. Vårt smörgåsbord av skogsekonomiska tjänster är till för att du ska kunna känna trygghet och uppnå bästa möjliga ekonomiska resultat i ditt skogsbruk​. 

Naturligtvis kommer våra skogsbrukstjänster även fortsättningsvis att stå i centrum för vår verksamhet. Vad vi nu har gjort är att addera nya spännande skogsekonomiska tjänster och fastighetstjänster.

Målsättningen är att göra det som många tycker är svårt till något lätt. Det ska vara kul att äga och förvalta skog. Vi tycker i alla fall att vårt jobb är riktigt kul – och vi ser fram emot att få hjälpa dig till ett lönsammare skogbruk och en lättare vardag.  

Just nu erbjuder vi sex nyuppfunna tjänster: Skogsbesiktning, Handlingsplan Skog, Totalvärdering Skog & Mark, Kassaflöde Skog, Ditt Skogsförvärv och Ägarskifte Skog

I samarbete med TOP Skogliga Beräkningssystem AB​ har vi dessutom lanserat Skog till Salu, en helt ny webbjtänst där Sveriges hela utbud av skogsfastigheter till salu har samlats. Där får du en överblick över hela fastighetsmarknaden och har tillgång till lokala prisindex ända ned på församlingsnivå.

Under samlingsrubriken Marknadsutveckling Skog & Mark har vi lanserat några jättespännande nya webbtjänster som ska ge dig en bild av marknadsutvecklingen för skogsfastigheter: Prisindex, Prisstatistik, Värdeindikator samt Utbudshistorik.​ 

Klicka dig fram och läs mer om alla tjänsterna i vänstermenyn!

​​ ​​​​​​​​